ARRANGEMENTEN

Samen met restaurant Bistro Sharlot uit Ulvenhout hebben wij twee verwenarrangementen samengesteld waarbij genieten van de luxe, ruimte en vrijheid van de B&B gecombineerd wordt met culinair genieten. Restaurant Bistro Sharlot werkt met mooie verse streekproducten en is opgenomen in Lekker en Gault&Millau en dat is niet voor niets!

Luxe arrangement 2 nachten á €112,50 p.p.

U kiest voor heerlijke verwennerijen! In de B&B wordt u ontvangen met een drankje en iets lekkers. De eerste avond gaat u heerlijk dineren bij restaurant Bistro Sharlot in Ulvenhout. Hier wordt u in de watten gelegd en verwend met een 3- gangen keuzemenu. Beide ochtenden staat er in de B&B op een door u te kiezen tijdstip een heerlijk verwenontbijt voor u klaar.

Culinair Vip Arrangement 2 nachten á €157,50 p.p.

U kiest voor complete luxe! U hoeft zelf nergens meer voor te zorgen, want aan alles is gedacht. U wordt in de B&B ontvangen met een aperitief en wat lekkers. Als u zich heeft opgefrist in uw comfortabele kamer, wordt u naar restaurant Bistro Sharlot gebracht waar u wordt verwend met een uitgebreid 5 gangen menu van de lady chefs. Sharlotte en Jeck zorgen voor aansluitende wijnen en ter afsluiting een koffie compleet. Na uw diner ontvangt u een heerlijk presentje om mee te nemen en wordt u weer terug gebracht naar uw verblijfsaccommodatie in Chaam. Beide ochtenden staat er in de B&B een heerlijk verwenontbijt voor u klaar.

NB: Tegen de avond kan restaurant Bistro Sharlot voor u op locatie een kant en klaar 3 gangen menu verzorgen dat u alleen nog maar hoeft op te warmen.
Meer informatie over bistro Sharlot kunt u vinden op www.bistrosharlot.nl